Letnji jezički kamp za učenike od I do VIII razreda

kamp2017

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje Letnji jezički kamp na engleskom i nemačkom jeziku, u Beogradu, tokom letnjeg raspusta 2018. godine. Jezički kamp je namenjem osnovcima od I do VIII razreda, koji žele da deo letnjeg rasputa provedu družeći se sa svojim vršnjacima i usavršavajući engleski ili nemački jezik, uz mnogo smeha  i zabave. U ponudi su četiri smene (tokom juna, jula i avgusta meseca).

Jezički kamp predstavlja celodnevno druženje osnovaca (od 9 do 17h) i učestvovanje u brojnim jezičkim i kreativnim radionicama.  Zajedno otkrivamo talente, podstičemo kreativnost, razvijamo timski duh i oslobađamo se u komunikaciji na ciljnom jeziku.

Program podrazumeva niz detaljno osmišljenih nastavnih i vannastavnih aktivnosti, u učionici i u prirodi, kroz koje će se kamperi sasvim spontano osloboditi u komunikaciji na stranom jeziku.

Naša popodneva  posvećena su izletima i druženjima na najlepšim mestima naše prestonice, kvizovima znanja i karaoke obračunima. Posete muzejima i upoznavanje tradicije i kulture jednog naroda kroz aktivno učešće u zanimljivim i nesvakidašnjim radionicama, siguran su put ka zadovoljenju dečije radoznalosti i proširenju njihovih znanja iz oblasti kulture.

Jezički kamp se održava dve lokacije u gradu:

– Novi Beograd (naselje Belville, Đorđa Stanojevića 11g)

– Stari grad (Strahinjića bana 14)

Info o kampu pročitajte na Beogradski jezički kamp