Već 20 godina otvaramo deci vrata sveta!

Zimski jezički kamp za učenike od I do VIII razreda

Zimski jezicki kamp

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje Zimski jezički kamp na engleskom jeziku namenjen osnovcima od I do VIII razreda. Zimski kamp se održava u Beogradu, tokom zimskog raspusta i to u dve smene. Jezički kamp namenjen je  osnovcima koji žele da deo zimskog rasputa provedu družeći se sa svojim vršnjacima i usavršavajući engleski jezik, kroz igru i zabavu.

Program Zimskog jezičkog kampa obuhvata niz brižljivo osmišljenih nastavnih i vannastavnih aktivnosti koje se odvijaju pre podne u učionici i po podne napolju. Aktivnosti su usmerene na oslobađanje kampera u komunikaciji na engleskom jeziku, bogaćenje vokabulara, sticanje znanja iz različitih oblasti, ali i stvaranje uspomena koje se pamte. Jezički kamp podrazumeva druženje osnovaca radnim danima (od 9 do 17h) i učestvovanje u brojnim jezičkim i kreativnim radionicama.  Zajedno otkrivamo talente, podstičemo kreativnost, razvijamo timski i takmičarski duh.

Naša popodneva su posvećena izletima i druženjima na najlepšim mestima naše prestonice, kvizovima znanja, karaoke i disko obračunima.

Zimski jezički kamp je osmišljen tako da kampere motiviše da se oslobode u komunikaciji na engleskom jeziku i steknu neophodno samopouzdanje i sigurnost.

EQUILIBRIO Zimski jezički kamp se održava četiri lokacije u gradu:

Novi Beograd (naselje Belville, Đorđa Stanojevića 11g)

– Stari grad (Strahinjića bana 14)

– Novi Beograd (Stari Merkator – Gramšijeva 7)

– Zvezdara (Mis Irbijeve 53)

Više informacija pročitajte na Zimski jezički kamp