• Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina na 3 lokacije u gradu, Strahinjića Bana 14 (Stari grad - Dorćol), Naselje Belville (Novi Beograd) i Sazonova 79 (Vračar - Crveni krst).
  • Pozovite : 011/77-00-699; 061/26-10-328

Besplatni demo časovi u septembru

Zavirite u čarobni svet stranih jezika na besplatnom demo času

Želite da upišete svoje dete na kurs stranog jezika, a niste sigurni da li će mu se dopasti i kako će se snaći u učionici? Nudimo vam savršeno rešenje. Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje besplatne demo časove za sve zainteresovane polaznike uzrasta od 3 do 7 godina. Otkrijte zašto smo pravi izbor za vas i vaše dete.

engleski-za-decu-demo-cas

Besplatni demo časovi su odlična prilika da se deca na zabavan i kreativan način upoznaju sa željenim stranim jezikom. U Jezičkom centru Equilibrio KIDS uz vesele, nasmejane i visokostručne profesore, brižljivo osmišljen pedagoški pristup, mnogo igre i dinamičnih aktivnosti, šarenolika i raznovrsna didaktička sredstva, deca otkrivaju magiju učenja stranog jezika i oduševljeno traže više. Nakon što sa časa izađu veseli, ponavljajući reči koje su usvojili ili pevušeći pesmicu na engleskom ili nemačkom jeziku, lako ćete doneti odluku.

Pozivamo vas da svoje dete prijavite na besplatne demo časove u nekom od naša tri nastavna centra. Časovi se održavaju u nastavnim centrima na Novom Beogradu (naselje Belville, zgrada Ruža), Starom gradu (Strahinjića bana 14) i Vračaru (Sazonova 79).

nemacki-za-decu-demo-casovi

Dođite, uverite se u kvalitet nastave i saznajte u kakvoj će atmosferi vaše dete kroz igru, pesmu, recitaciju i glumu, na lak, spontan i potpuno prirodan način usvajati znanje stranog jezika.

Nakon besplatnog demo časa imate mogućnost da svoje dete upišete u Jezički centar Equilibrio KIDS, na polugodišnji kurs stranog jezika.

Prijavite svoje dete na besplatan demo čas! Rezervišite mesto na vreme!

Prijavu možete uraditi putem telefona na 011/77-00-699 i 060/02-33-299 (od 12 do 20h)

ili online klikom na ONLINE PRIJAVA

Pročitajte informacije o upisu na:

Kurseve za predškolce

Kurseve za osnovce

Pogledajte atmosferu sa demo časova klikom na: FOTO GALERIJA

Ostale novosti: