• Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina na 3 lokacije u gradu, Strahinjića Bana 14 (Stari grad - Dorćol), Naselje Belville (Novi Beograd) i Sazonova 79 (Vračar - Crveni krst).
  • Pozovite : 011/77-00-699; 061/26-10-328

Ekijev rođendan – mart

EQUI2

Kada kažemo EQUILIBRIO KIDS, svi pomislimo na Ekija – našu veselu gusenicu, našu maskotu.

Eki je svetski putnik i avanturista koji uvek spremno dočekuje svoje najmlađe drugare sa osmehom. Oslikan na tapetama škole u različitim nošnjama i zemljama, uvek je tu da našu jezičku avanturu učini sto zabavnijom. Eki podstiče decu da uče jezike, upoznaju se sa kulturom raznih zemalja i bogate svoja iskustva i znanje.

Desetog marta svake godine svečano proslavlja svoj rođendan u veseloj atmosferi, okružen svojim najmlađim drugarima, koji se u njegovu čast časte slatkišima, pevaju mu pesmice, recituju i izrađuju čestitke, poklončiće i uspomene na zabavnu proslavu.

Eki ih svake godine revnosno podseća da su svi gusenice dok uče jezik, a vremenom kada ga savladaju postaju predivni leptirovi, spremni da se otisnu u sopstvene avanture, primenjujući znanje i veštine stečene u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS.