Naši kursevi

Kursevi stranih jezika za osnovce od V do VIII razreda organizuju se u okviru posebnog sektora  EQUILIBRIO Obrazovnog sistema– EQUILIBRIO JUNIOR.

Kursevi za starije osnovce organizuju se na pet lokacija u gradu (Novi Beograd, Belville i Stari Merkator, Dorćol, Vračar i Učiteljsko naselje).

Nastava za osnovce odvija se 100% na stranom jeziku, gde naši polaznici aktivno učestvuju u nastavnom  procesu. Oni uz podršku nastavnika, spontano stiču samopouzdanje i oslobađaju se u komunikaciji na engleskom ili nemačkom jeziku.

Kursevi engleskog i nemačkog  za osnovce odvijaju se po savremenim programima za decu osnovnoškolskog uzrasta i u nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača.

AKTIVNO ZNANJE

Zajedno aktiviramo pasivno znanje, rušimo jezičke barijere i razbijamo blokade u korišćenju stranog jezika. Polaznici spontano i aktivno usvajaju gramatiku i vokabular, bez učenja napamet i opterećivanja pravilima.

SAMOSTALNOST

Pored usvajanja jezika na času, osnovci se podstiču i na samostalni rad kod kuće, ne samo kroz izradu domaćih zadataka, već i kroz korišćenje  preporučenih edukativnih sadržaja. Na ovaj način, kod osnovaca podstičemo osećaj odgovornosti i utićemo na razvoj samostalnosti u učenju.

ULAGANJE U BUDUĆNOST

Zajedno otvaramo vrata sveta i postavljamo temelje za dalje školovanje, a uz to bogatimo jezičko i životno iskustvo.

Za više informacija o kursevima za decu od 11 do 14 godina pozovite nas na:

011 42 31 851 ili 061 26 10 328.

Detaljnije informacije o kursevima za decu od 11 do 14 godina
pročitajte klikom na: KURSEVI ZA OSNOVCE.

DA LI SU VAM POTREBNE DODATNE INFORMACIJE? KLIKNITE OVDE