JEZIČKI KAMPOVI

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS već dugi niz godina veoma uspešno organizuje jezičke kampove za decu, uzrasta od I do VIII razreda.

U ponudi su: Letnji jezički kamp i Zimski jezički kamp.

Kampovi za decu u organizaciji Jezičkog centra EQUILIBRIO KIDS namenjeni su usavršavanju engleskog ili nemačkog jezika, kroz brojne zanimljive i kreativne radinoice, jezičke igre i sportska takmičenja, shodno uzrastu dece.

Jezički kamp predstavlja celodnevno druženje osnovaca, tokom školskih raspusta, radnim danima (od 9 do 17h). Program kampa podrazumeva niz detaljno osmišljenih nastavnih i vannastavnih aktivnosti, u učionici i u prirodi, kroz koje će se kamperi sasvim spontano osloboditi u komunikaciji na stranom jeziku.

Naša popodneva  posvećena su izletima i druženjima na najlepšim mestima naše prestonice, kvizovima znanja, igrama bez granica, sportskim takmičenjima i karaoke obračunima, na kojima razvijamo timski i takmičarski duh. Posete muzejima i upoznavanje tradicije i kulture različitih naroda, kroz aktivno učešće u zanimljivim kreativnim radionicama, siguran su put ka zadovoljenju dečije radoznalosti i proširenju njihovih znanja iz oblasti kulture.

Jezički kamp se održava u Beogradu, na dve lokacije:

– Novi Beograd (naselje Belville, Đorđa Stanojevića 11g)

– Stari grad (Strahinjića bana 14)