• Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina na 3 lokacije u gradu, Strahinjića Bana 14 (Stari grad - Dorćol), Naselje Belville (Novi Beograd) i Sazonova 79 (Vračar - Crveni krst).
  • Pozovite : 011/77-00-699; 061/26-10-328

Kampovi za decu

zimskijezickikamp

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje Jezičke kampove za decu.

Kampovi za decu se organizuju tokom letnjeg i zimskog raspusta, i namenjeni su deci učenicima osnovnih škola.

Letnji jezički kamp odvija se u tri smene (od kojih svaka traje dve nedelje) i namenjen je mlađim i starijim osnovcima koji žele da provedu deo letnjeg raspusta na zabavan, kreativan, ali i veoma koristan način učeći engelski ili nemački jezik. Kompletan program počinje 20. juna kada počinje prva smena i završava se 29. jula kada se završava treća smena. U zavisnosti od porodičnih i drugih obaveza roditelji osnovaca mogu se odlučiti za jednu, dve ili čak i tri smene tokom trajanja letnjeg raspusta. Upis na Letnji jezički kamp počinje u martu i traje sve do popune raspoloživih mesta u Nastavnom centru Bellville i Nastavnom centru Stari grad.

Zimski jezički kamp namenjen je mlađim osnovcima i realizuje se u dve smene(od kojih svaka traje po nedelju dana) tokom trajanja zimskog raspusta. Ovo je prilika za sve one mlađe osnovce koji ne putuju tokom prve dve nedelje februara da svoje vreme posvete utvrđivanju postojećeg i sticanju novog znanja iz engleskog jezika, a sve to kroz niz kreativno osmišljenih radionica. Bilo da se roditelj odluči da svoje dete upiše na jednu ili dve smene Zimskog jezičkog kampa, dete će imati prilike da učeći na stranom jeziku provede divnih nekoliko dana i družeći se, ispoljavajući svoju kretaivnost i uživajući u zimskim čarolijama. Upis na Zimski jezički kamp počinje u novembru i traje sve do popune raspoloživih mesta u Nastavnom centru Bellville i Nastavnom centru Stari grad.

Više informacija pročitajte na Beogradski jezički kamp