Već 20 godina otvaramo deci vrata sveta!

Letnji jezicki kamp 2020.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS i ovog leta organizuje Letnji jezički kamp na engleskom jeziku, namenjen osnovcima od I do VIII razreda. Družićemo se u Beogradu, tokom letnjeg raspusta 2020. u 4 smene, tokom juna, jula i avgusta.

Kamp je osmišljen kao niz edukativnih i zabavnih aktivnosti, koje se odvijaju 100% na engleskom jeziku, a namenjene su osnovcima koji žele da deo letnjeg rasputa provedu družeći se sa svojim vršnjacima i usavršavajući engleski jezik.

Jezički kamp predstavlja celodnevno druženje osnovaca (od 9 do 17h) i učestvovanje u brojnim jezičkim i kreativnim radionicama.  Zajedno otkrivamo talente, podstičemo kreativnost, razvijamo timski duh i oslobađamo se u komunikaciji na ciljnom jeziku.

Družimo se, organizujemo kvizove znanja i karaoke obračune, posećujemo muzeje i upoznajemo tradiciju i kulturu naroda čiji jezik učimo.  Ove i mnoge druge edukativne, sportske i kreativne aktivnosti, siguran su put ka zadovoljenju dečije radoznalosti i proširenju njihovih znanja iz oblasti kulture.

Letnji jezički kamp održava se na 4 lokacije, a roditelj pri upisu bira jednu od ponuđenih:

  • Belville – Đorđa Stanojevića 11g
  • Stari Merkator – Gramšijeva 7
  • Dorćol – Strahinjića bana 14
  • Učiteljsko naselje – Mis Irbijeve 53

Neka leto 2020. bude posebno – prijavite svog osnovca!

Info i prijave pozivom na:

011 42 31 851 ili na 061 26 10 328.

DOBRO DOŠLI!

Ostale novosti: