Već 20 godina otvaramo deci vrata sveta!

Upis u toku

upis-engleski-za-decu-beograd

U Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS počeo je upis na polugodišnje kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu uzrasta od 3 do 10 godina.

Ukoliko želite da ulepšate detinjstvo svom detetu i na najbolji mogući način investirate u njegovu budućnost, upišite ga na polugodišnji kurs stranog jezika!

Kursevi  za decu organizuju se na čak 5 lokacija u Beogradu: Belville, Stari Merkator, Dorćol, Vračar i Učiteljsko naselje i to u popodnevnim i večernjim terminima radnim danima i u jutarnjim terminima vikendom.

Nastava se održava dva puta nedeljno po 45 minuta što je u dečijem uzrastu optimalan tempo za dostizanje odličnih rezultata.

Učenje engleskog i nemačkog jezika u potpunosti je prilagođeno deci, njihovom uzrastu, interesovanjima i sposobnostima. Osmišljeno je tako da podstiče logičko zaključivanje, maštu i kreativnost i zahvaljujući pažljivo osmišljenim aktivnostima, deca razvijaju i usavršavaju finu motoriku.

Igra, pesma, gluma i ples takođe su deo EQUILIBRIO KIDS jedinstvenog metoda učenja stranih jezika.

upis-nemacki-za-decu-beograd2019

Ukoliko vaše dete do sada nije pohađalo časove engleskog ili nemačkog jezika, a ima između 3 i 6 godina, ne oklevajte, prijavite ga na besplatan demo čas! Dođite da se upoznamo i nešto naučimo.

Za decu uzrasta od 7 do 10 godina koja poseduju jezičko iskustvo, organizujemo besplatno demo testiranje odnosno procenu znanja kako bismo sa sigurnošću odredili program i grupu u kojoj će vaše dete pohađati nastavu.

Za detaljne informacije i prijave pozovite nas na:

011 77 00 699 ili na 061 26 10 328.

Pogledajte aktuelne upise u našem Jezičkom centru:

Upis na polugodišnje kurseve za predškolce osnovce

Upis na polugodišnje kurseve za starije osnovce

Upis na Zimski jezički kamp za mlađe osnovce

engleski-za-decu-beograd