U Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS u toku je organizovanje besplatnih demo časova engleskog jezika za decu uzrasta od 3 do 6 godina.

Besplatni demo časovi traju 30 minuta i idealna su prilika da Vaše dete ostvari kontakt sa nastavnikom i nastavnim sredstvima, da nauči nekoliko novih reči i upozna se sa konceptom časa.

Za roditelja, besplatan demo čas i poseta našem Centru je prilika da vidi prostor, uslove rada i atmosferu u kojoj će dete pohađati nastavu tokom cele godine.

Takođe roditelji se mogu detaljno upoznati sa planom i programom rada, dobiti odgovore na sva pitanja, kao i informacije o svim administrativnim koracima u vezi sa upisom na kurs.

Dođite da se upoznamo, igramo i naučimo nešto novo!

Na besplatnom demo času upoznaćete se sa jedinstvenim EQUILIBRIO metodom učenja koji uključuje niz pažljivo odabranih aktivnosti, sa ciljem da deca što pre progovore strani jezik.

Igra, pesma, gluma i ples takođe su deo EQUILIBRIO metoda učenja stranih jezika jer deca kroz igru i zabavu spontano uče i sa samopouzdanjem primenjuju svoje znanje.

Ukoliko želite da ulepšate detinjstvo svom detetu i na najbolji mogući način investirate u njegovu budućnost, upišite ga na godišnji kurs stranog jezika!

Na besplatan demo čas, pozivom na 061 26 10 328 i 011 42 31 851 možete prijaviti svoje dete ili putem online prijave.

PRIJAVA