Osmi mart je praznik tokom koga želimo da izrazimo zahvalnost našim majkama, bakama i tetkama. Želimo da pokažemo ljubav i pažnju ženama koje su obeležile naše detinjstvo, koje oplemenjuju našu svakodnevicu, čuvaju nas, štite, paze i savetuju mudrim rečima – to je dan koji je od velikog značaja i u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS.

Ponosni smo na 20 godina rada, hiljade đaka koji sa samopouzdanjem govore strane jezike i jedinstveni EQUILIBRIO METOD koji je naša garancija kvaliteta!

Ovaj praznik je jedinstvena prilika da decu upoznamo sa načinom na koji se proslavlja u različitim zemljama i odamo priznanje mamama, bakama, tetkama,  i učiteljicama. Izradom čestitki i poklončića, recitovanjem i pevanjem dirljivih pesmica na stranom jeziku iskazujemo poštovanje, ljubav i zahvalnost divnim damama koje svaki naš dan čine posebnim i ispunjenim ljubavlju i vedrinom.

Proslavljamo ga 8. i 9. marta u svečanoj atmosferi, bogatoj dirljivim porukama ljubavi i brižljivo iskazanim rečima zahvalnosti i naravno uz obilje muzike, čokoladica, suza radosnica i ponosa.