Šta su Cambridge Premium kursevi i kome su namenjeni?

Cambridge premium kurs namenjen je deci svih uzrasta, koja su od prvog susreta sa engleskim jezikom pokazala izuzetan talenat i zalaganje. Kurs podrazumeva podizanje opšteg nivoa znanja, aktivan rad na svim jezičkim veštinama, kao i pripremu za polaganje međunarodno priznatog Cambridge ispita. Ukoliko dete brzo napreduje u usvajanju engleskog jezika ono sa lakoćom može da isprati tempo ovog kursa.

Cambridge ispiti su idealna prilika da školarci testiraju svoje znanje engleskog jezika, savladaju tremu i strah od svakog vida provere znanja kroz pozitivno iskustvo polaganja ispita. Na ovaj način, već u osnovnoškolskom uzrastu mogu da steknu međunarodno priznatu diplomu, koja će im sasvim sigurno doneti dodatni elan i motivaciju za dalje učenje i napredak.

Ponosni smo na više 20 godina rada, hiljade đaka koji sa samopouzdanjem govore strane jezike i jedinstveni EQUILIBRIO METOD koji je naša garancija kvaliteta!

Benefiti od pohađanja Cambridge Premium kurseva

Pohađanjem Cambridge premium kursa, vaše dete će na kraju školske godine podići nivo znanja i u potpunosti biti spremno za polaganje odgovarajućeg Cambridge ispita. Shodno svom uzrastu i znanju dete će tokom cele školske godine podjednako usavršavati sve jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i govor) koje će na ispitu biti testirane. Polaganje međunarodno priznatog ispita je kruna svog prethodnog ulaganja u učenje engleskog jezika i samim tim velika motivacija i elan za dalje usavršavanje. Osim lične satisfakcije, dete će i prevazići strah od testova i kontrolnih zadataka, ali i steći međunarodno priznatu diplomu o znanju engleskog jezika.

U okviru Cambridge Premium kurseva, u zavisnosti od nivoa znanja polaznici se pripremaju za polaganje odgovarajućeg Cambridge ispita (YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, Key for Schools, Preliminary for Schools, First for Schools ).

Opšte informacije 

  • Obavezno testiranje nivoa znanja
  • Tempo rada:  jednom nedeljno po 90 minuta
  • Nastavni fond: 80 časova od po 45 minuta
  • Rad u grupi: od 4 do 7 polaznika
  • Cambrigde English Language Assessment ispiti se polažu u ovlašćenom ispitnom centru, dok naš Centar organizuje isključivo pripremu za iste

Otvorite deci vrata sveta!

U TOKU JE UPIS ZA ŠKOLSKU 2023/24!

Iskoristite akcijske cene i plaćanje na više rata

  • za dodatne informacije i prijavu pozovite 061 26 10 328 (12-20h)

DA LI SU VAM POTREBNE DODATNE INFORMACIJE? KLIKNITE OVDE