Nova godina i Božić su u dečijim srcima oduvek zauzimali mesto omiljenih praznika – tada su čuda moguća, pokloni brojni , a uzbuđenje zbog predstojećih iznenađenja je gotovo opipljivo u vazduhu. Shodno tome, nije ni čudo što im je u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS posvećena velika pažnja. Novogodišnje radionice  organizujemo  neposredno pred novogodišnje praznike. Decu već prilikom ulaska u prostorije škole dočekuje vesela praznična atmosfera – božićne pesme, velika okićena jelka i ukrasi po čitavoj školi.

Ponosni smo na 20 godina rada, hiljade đaka koji sa samopouzdanjem govore strane jezike i jedinstveni EQUILIBRIO METOD koji je naša garancija kvaliteta!

Tokom radionica, deca pevaju novogodišnje pesme, časte se slatkišima, uče vokabular vezan za najznačajnija obeležja ovog praznika i upoznaju se sa načinima proslavljanja u drugim zemljama. To čine putem bogatog i kvalitetnog nastavnog sadržaja koji sačinjavaju, između ostalog, pesmice, crtaći, filmovi, on-line igrice i interaktivni video klipovi, koji deci oplemenjuju ovo iskustvo i podsticajno deluju na njih. Pored toga, deca dobijaju priliku da izrade poklončiće i figurice kojima ukrašavaju školu i učestvuju u njenom dekorisanju, kao i da ih ponesu kući za uspomenu na naše druženje.