• Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina na 3 lokacije u gradu, Strahinjića Bana 14 (Stari grad - Dorćol), Naselje Belville (Novi Beograd) i Sazonova 79 (Vračar - Crveni krst).
  • Pozovite : 011/77-00-699; 061/26-10-328

Novogodišnje radionice – decembar

EQUI novogodisnji

Nova godina i Božić su u dečijim srcima oduvek zauzimali mesto omiljenih praznika – tada su čuda moguća, pokloni brojni , a uzbuđenje zbog predstojećih iznenađenja je gotovo opipljivo u vazduhu. Shodno tome, nije ni čudo što im je u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS posvećena velika pažnja.

NOVA-GODINA-1-ucenje-engleskog-beograd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novogodišnje radionice  organizujemo  neposredno pred novogodišnje praznike. Decu već prilikom ulaska u prostorije škole dočekuje vesela praznična atmosfera – božićne pesme, velika okićena jelka i ukrasi po čitavoj školi.

NOVA-GODINA-3-engleski-za-decu-beograd

Tokom radionica, deca pevaju novogodišnje pesme, časte se slatkišima, uče vokabular vezan za najznačajnija obeležja ovog praznika i upoznaju se sa načinima proslavljanja u drugim zemljama. To čine putem bogatog i kvalitetnog nastavnog sadržaja koji sačinjavaju, između ostalog, pesmice, crtaći, filmovi, on-line igrice i interaktivni video klipovi, koji deci oplemenjuju ovo iskustvo i podsticajno deluju na njih. Pored toga, deca dobijaju priliku da izrade poklončiće i figurice kojima ukrašavaju školu i učestvuju u njenom dekorisanju, kao i da ih ponesu kući za uspomenu na naše druženje.