• Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina na 3 lokacije u gradu, Strahinjića Bana 14 (Stari grad - Dorćol), Naselje Belville (Novi Beograd) i Sazonova 79 (Vračar - Crveni krst).
  • Pozovite : 011/77-00-699; 061/26-10-328

Halloween radionice – oktobar

EQUI h (1)

Ko se još boji noći veštica? Mi u EQUILIBRIO KIDS-u svakako ne! Naprotiv, uživamo u dozi magije i natrpirodnih bića koja tada oživljavaju u našoj mašti i podstiču nas na to da verujemo u jedan drugi svet, toliko drugačiji od svakodnevice običnog. U skladu sa tim, ovom prazniku, popularnom među decom širom sveta, u EQUILIBRIO KIDS-u posvećena je velika pažnja.

halloween-engleski-za-decu-ucenje

Kao deo kulture zapadnohrišćanskih zemalja, koji su zatim zbog popularnosti preuzele i druge zemlje širom sveta, Noć veštica je poslednjih godina postao aktuelan i kod nas. Proslavljamo ga 29, 30 ili 31. oktobra, u magičnoj i veseloj atmosferi.

engleski-za-decu-noc-vestica

Upoznajemo se sa vokabularom vezanim za ovaj praznik ( withes, monsters, bats…), načinom proslavljanja ( trick or treat!), pevamo i plešemo uz vesele monstrumčiće i veštice spremne za zabavu, častimo se slatkišima, oblačimo kostime i na taj dan preuzimamo uloge tih nesvakidašnjih bića. Pored toga, izrađujemo maskice, figurice i čestitke i uživamo!