Ko se još boji noći veštica? Mi u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS svakako ne! Naprotiv, uživamo u dozi magije i natrpirodnih bića koja tada oživljavaju u našoj mašti i podstiču nas na to da verujemo u jedan drugi svet, toliko drugačiji od svakodnevice običnog. U skladu sa tim, ovom prazniku, popularnom među decom širom sveta, u EQUILIBRIO KIDSU posvećena je velika pažnja.

Ponosni smo na 20 godina rada, hiljade đaka koji sa samopouzdanjem govore strane jezike i jedinstveni EQUILIBRIO METOD koji je naša garancija kvaliteta!

Kao deo kulture zapadnohrišćanskih zemalja, koji su zatim zbog popularnosti preuzele i druge zemlje širom sveta, Noć veštica je poslednjih godina postao aktuelan i kod nas. Proslavljamo ga 29, 30 ili 31. oktobra, u magičnoj i veseloj atmosferi. Upoznajemo se sa vokabularom vezanim za ovaj praznik ( withes, monsters, bats…), načinom proslavljanja ( trick or treat!), pevamo i plešemo uz vesele monstrumčiće i veštice spremne za zabavu, častimo se slatkišima, oblačimo kostime i na taj dan preuzimamo uloge tih nesvakidašnjih bića. Pored toga, izrađujemo maskice, figurice i čestitke i uživamo!