Šta je Cambridge Express kurs i kome je namenjen?

Cambridge Express je jednosemestralni kurs namenjen  osnovcima i srednjoškolcima koji pokazuju izuzetan talenat i zannje engleskog jezika kao i želju i motivaciju za napretkom. Kurs podrazumeva podizanje opšteg nivoa znanja, aktivan rad na svim jezičkim veštinama, kao i pripremu za polaganje međunarodno priznatog Cambridge ispita. Od ove školske godine, školarcima je na raspolaganju Cambridge digital ispit, koji se polaže putem računara.

Cambridge Express kurs startuje 2 puta godišnje – krajem septembra, početkom oktobra i krajem januara, početkom februara.

Ponosni smo na više 20 godina rada, hiljade đaka koji sa samopouzdanjem govore strane jezike i jedinstveni EQUILIBRIO METOD koji je naša garancija kvaliteta!

Benefiti od pohađanja Cambridge Express kursa

PohađanjemCambridge Express kursa vaše dete ostvaruje niz benefita: podiže nivo opšteg znanja engleskog jezika, a ujedno se priprema za polaganje medjunarodno priznatog Cambridge ispita. Kroz optimalan tempo rada, uštedeće vreme ali će podjednako unaprediti sve jezičke veštine i ostvariti značajan napredak kada je znanje engleskog jezika u pitanju.

U okviru Cambridge Express kurseva, u zavisnosti od nivoa znanja polaznici se pripremaju za polaganje odgovarajućeg Cambridge ispita: Key for Schools, Preliminary for Schools, First for Schools, CAE i CPE.

Opšte informacije 

  • Obavezno testiranje nivoa znanja
  • Tempo rada:  2x nedeljno po 120 minuta
  • Nastavni fond: 30 časova od po 120 minuta
  • Rad u grupi: od 3 do 5 polaznika
  • Cambrigde English Language Assessment ispiti se polažu u ovlašćenom ispitnom centru, dok naš Centar organizuje isključivo pripremu za iste

Otvorite deci vrata sveta!

U TOKU JE UPIS ZA ŠKOLSKU 2023/24!

Iskoristite akcijske cene i plaćanje na više rata

  • za dodatne informacije i prijavu pozovite 061 26 10 328 (12-20h)

DA LI SU VAM POTREBNE DODATNE INFORMACIJE? KLIKNITE OVDE