Dečija prirodna radoznalost može ponekad biti veoma zahtevna. Deca žele da se isprobaju u raznim aktivnostima, da ispitaju da li su dobri u nečemu, da otkriju svoj pravi talent. Ukoliko je reč o starijim osnovcima dodatno je opterećenje sama škola u kojoj ova deca imaju zaista realnih obaveza – priprema za završni ispit, učenje, popravljanje ocena, projekti… A na stranu to što je deci neophodna socijalizacija i druženje sa vršnjacima za koje se isto tako bespogovorno mora ostaviti prostora i vremena.

Marko, odgovoran dečak, koji već zna koju će srednju školu upisati, voli košarku, voli da uči strane jezike, druženje, igrice na telefonu i kompjuteru, shvata da je u „škripcu“ sa vremenom. Često mora da trči sa jedne na drugu aktivnost kako bi sve postigao. Oseća umor, opterećenje i nezadovoljstvo što ima utisak da ništa ne stiže.
Mama Ekilibrić primećuje nervozu kod sina, nezadovoljstvo zbog stalne jurnjave i neuživanja u bilo kojoj aktivnosti jer već razmišlja o narednoj na koju treba ići. Rešila je da mu pomogne i da zajedno smisle neko rešenje.

EKILIBRIĆI <br/> Online nastava
EKILIBRIĆI <br/> Online nastava

Najveći problem koji Marko ima sa svojim školskim i vanškolskim aktivnostima jeste nedostatak vremena, koje se drastično smanjuje kada se uzme u obzir vreme potrebno da se dođe sa jedne aktivnosti na drugu. Stoga bazično rešenje ove dileme je – ušteda vremena! Tako je mama došla je na ideju da Marko kurs engleskog jezika u EQULIBRIO KIDSu pohađa online.

Njemu se svidela ideja online kursa stranog jezika iz više razloga:
• Može da prisustvuje časovima čak i kada negde otputuje ili kada je kod bake i deke.
• Kvalitet časova je nepromenjen u odnosu na redovne časove jer može i da bira da li će sam da pohađa čas ili u grupi do pet učenika.
• Materijali za učenje su mu stalno dostupni.
• Opušteniji je u svojoj sobi sa slušalicama na ušima (to je ionako njegovo redovno stanje boravka u sobi).
• Obožava online kvizove, testove, domaće zadatke, dobro se snalazi na računaru i više voli da kuca na tastaturi, nego da piše.
• Imaće više vremena za druženje sa prijateljima
• I, za kraj, ono zbog čega mu je online kurs posebno prijemčiv jeste vreme koje bi uštedeo i koje ima na raspolaganju!
Šta Vi mislite o online nastavi stranog jezika?

Za više informacija o online nastavi pozovite nas na telefon 0612610328 ili pogledajte na našem sajtu https://www.kursevizadecu.com/online-kursevi/