Naši kursevi

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje kurseve engleskog jezika za predškolce od 3 do 6 i osnovce od 7 do 10 godina. Nastava za predškolce bazira se na učenju kroz igru, pesmu, glumu, ples, jezičke i kreativne radionice, dok je nastava za osnovce bazirana na konverzacijskim radionicama, jezičkim kvizovima i što je najvažnije podjednakom razvijanju svih jezičkih veština.

Kursevi za decu realizuju se kao grupna nastava, pri čemu se u okviru jednog uzrasta formira više različitih grupa polaznika. Grupe formiramo uzimajući u obzir uzrast kao i besplatnu procenu predznanja deteta, njegove zrelosti i spremnosti za usvajanje stranog jezika koju obavljamo pre samog upisa na kurs.

Naši profesori

Naši predavači su diplomirani i master filolozi
sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Konstantno usavršavanje nastavnog kadra, podrška supervizora kvaliteta nastave i praćenje trendova u obrazovanju pomažu nam da dugi niz godina ponosno čuvamo lidersku poziciju kada je reč o realizaciji kurseva stranih jezika za decu i to sa izuzetnim uspehom i zavidnim rezultatima koje naši polaznici postižu prilikom polaganja međunarodno priznatih Cambridge ispita

Kako izgleda jedan čas engleskog jezika za decu?

Vesela atmosfera i dinamičnost na času podržani su brojnim jezičkim i kreativnim aktivnostima koje pored usvajanja jezika deci pružaju priliku za razvijanje fine motorike, logičkog razmišljanja, podsticanje mašte i kreativnosti, ali i otkrivanje brojnih dečijih talenata za glumu, pevanje, ples ali i mnogih drugih.

Sve aktivnosti koje se sprovode na časovima detaljno su osmišljene kako bi polaznike podstakle da podjednako razvijaju sve  jezičke kompetencije. Zahvaljujući audio i video materijalima i savremenim nastavnim sredstvima, simuliramo različite realne situacije i decu spontano navikavamo na  komunikaciju na stranom jeziku.

Nastavu po jedinstvenom EQUILIBRIO KIDS metodu izvode specijalno obučeni predavači za rad sa najmlađim polaznicima koji su ujedno i vrhunski pedagozi obučeni da prepoznaju potrebe i interesovanja dece, ali i talente iskazane u ovom uzrastu.

Zašto baš EQUILIBRIO KIDS?

 • 20 godina uspešnog rada sa polaznicima svih uzrasta
 • Poštujući osobine ličnosti svakog deteta, kreiramo najbolji radni ambijent
 • Konstantno osluškujemo potrebe polaznika u skladu sa njima organizujemo nastavu.
 • Nastavu izvode stručni i motivisani profesori
 • Rad u malim grupama doprinosi kvalitetnom i sadržajnom usvajanju svih jezičkih kompentencija
 • Odrastanje je najlepše uz EQUILIBRIO KIDS.

Lokacije za nastavu:

(upisni centar za sve lokacije – naselje Bellville)

 • Stari grad – Dorćol, Strahinjića bana 14
 • Novi Beograd – naselje Belville, zgrada Ruža
 • Vračar – Crveni krst, Sazonova 79
 • Novi Beograd – Stari Merkator – Gramšijeva 7
 • Zvezdara – Učiteljsko naselje, Mis Irbijeve 53

Rad sa decom od 3 do 6 godina

Nakon višegodišnjeg rada sa decom, kontinuiranog praćenja njihovog napretka u usvajanju stranih jezika, ali i analize njihovih potreba, zelja, interesovanja i sposobnosti, tim stručnih i iskusnih profesora osmislio je jedinstveni EQUILIBRIO KIDS metod učenja stranih jezika.

Centralno mesto našeg metoda zauzima komunikacija na stranom jeziku, ali i podjednako razvijanje svih jezičkih veština: govor, slušanje, razumevanje, čitanje i pisanje.

Konstantno pratimo trendove u obrazovanju i biramo udžbenike i nastavna sredstva renomiranih izdavača, koji su glavni oslonac našem jedinstvenom EQUILIBRIO KIDS metodu učenja stranih jezika.

Naš metod neguje timski rad i učenje u grupi, gde najmlađi polaznici uče kroz igru, pesmu, glumu i ples i gde jedni druge međusobno motivišu. Kroz kreativne radionice i društvene igre, deca vežbaju finu motoriku i logičko zaključivanje, podstiču svoju maštu, otkrivaju  talente, a uz sve to obogaćuju vokabular stranog jezika i spontano usvajaju proste, a zatim i prosto proširene rečenične konstrukcije.

Rad sa decom od 7 do 10 godina

Iako kursevi za decu podrazumevaju rad u grupama, koje u proseku broje 10 polaznika, stručni i iskusni predavači, specijalizovani za rad sa decom pomno prate napredak svakog polaznika ponaosob, redovno izvestavaju roditelje o postignutim uspesima ili potrebama za dodatnim radom  i ukazuju na iskazane dečije talente.

Naš metod podrazumeva izvođenje nastave po EQUILIBRIO KIDS godišnjem planu i programu, koji iz godine u godinu unapređuje tim profesora na čelu sa supervizorom nastave. Kako bi se svaka predviđena aktivnost sprovela u delo na način predviđen nastavnim planom i programom i u skladu sa EQUILIBRIO KIDS metodom, tu je i naš supervizor kvaliteta nastave  zadužen za konstanto praćenje rada predavača, ali i njihovu obuku i usavršavanje na raznim poljima.

Naša garancija kvaliteta nastave su stotine mališana, koji svake godine biraju da svoje detinjstvo povere baš nama. Pridružite nam se!

Kako izgledaju učionice?

U Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS nastava se odvija u savremeno opremljenom prostoru, u potpunosti prilagođenom uzrastu polaznika.  Multimedijalne učionice, opremljene najsavremenijim tehničkim aparatima koji se koriste u nastavi, časove engleskog jezika čine modernim i zanimljivim.

Različiti dečiji motivi oslikani na zidovima učionica, ne samo da unose vedrinu i stvaraju prijatan ambijent, već najmlađim polaznicima pomažu tokom usvajanja različitih pojmova na engleskom jeziku.

Otvorite deci vrata sveta!

Besplatni demo časovi

Želite da upišete svoje dete na kurs engleskog jezika, ali niste sigurni da li će mu se dopasti i kako će se snaći u učionici? Prijavite ga na BESPLATNI DEMO ČAS i uverite se u kvalitet nastave. Saznajte u kakvoj će atmosferi Vaše dete kroz igru, pesmu, recitaciju i glumu, na lak, spontan i potpuno prirodan način usvajati engleski jezik.

Prijavu možete uraditi putem telefona:

061 26 10 328  i 011 77 00 699 

ili klikom na BESPLATNI DEMO ČAS

Opšte informacije

 • Nastava traje od septembra 2019. do juna 2020.
 • Tempo rada je dva puta nedeljno
 • Radimo po najsavremenijim programima za decu
 • Male mentorske grupe i individualan pristup
 • Nastava se odvija u savremeno opremljenom prostoru
 • Veliki izbor termina radnim danima i vikendom
 • Lokacije: Dorćol, Belville, Vračar, Stari Merkator i Učiteljsko naselje
 • Mogućnost plaćanja na rate
 • Svi polaznici su osigurani tokom trajanja kursa

CENOVNIK GODIŠNJIH KURSEVA 2019/2020.

Regularna cena

469€

Akcijska cena

439€

Promo cena

420€
 • prikazana, akcijska cena podrazumeva ukupnu cenu godišnjeg kursa
 • plaćanje – gotovinsko: u celosti ili na 6 rata
 • plaćanje – odloženo: na 9 rata, samo uz deponovanje čekova građana
 • plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate
 • popust za drugo dete ili drugi jezik iznosi 15%