Tokom zimskog raspusta 2024, tradicionalno organizujemo Zimski jezički kamp namenjen osnovcima od I do VIII razerda. Kamp se organizuje tokom prve dve nedelje u februaru, u Beogradu i to u 2 smene. Osmišljen je kao jednonedeljno druženje osnovaca, radnim danima od 9 do 17h, na 4 lokacije: Novi Beograd (Belville i Stari Merkator), Stari grad (Dorćol) i Zvezdara (Učiteljsko naselje).

Kroz brojne aktivnosti. jezičke i društvene igre, kreativne i konverzacijske radionice, kamperi se oslobađaju u komunikaciji na ciljnom jeziku, stiču samopouzdanje ali i proširuju svoj fond reči.

Kamp se organizuje na engleskom jeziku, a za pohađanje kampa neophodno je da osnovci imaju predznanje.

Vise o Zimskom jezičkom kampu saznajte klikom na: Zimski jezički kamp 2024.

Učenje engleskog i nemačkog jezika u potpunosti je prilagođeno deci, njihovom uzrastu, interesovanjima i sposobnostima. Osmišljeno je tako da podstiče logičko zaključivanje, maštu i kreativnost i zahvaljujući pažljivo osmišljenim aktivnostima, deca razvijaju i usavršavaju finu motoriku.

Igra, pesma, gluma i ples takođe su deo EQUILIBRIO KIDS jedinstvenog metoda učenja stranih jezika.

U Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS počeo je upis na polugodišnje kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu uzrasta od 3 do 10 godina.

Ukoliko želite da ulepšate detinjstvo svom detetu i na najbolji mogući način investirate u njegovu budućnost, upišite ga na polugodišnji kurs stranog jezika!