Naši kursevi

Kursevi stranih jezika za školarce od 11 do 18 godina organizuju se u okviru posebnog sektora  EQUILIBRIO Obrazovnog sistema– EQUILIBRIO JUNIOR.

Ponosni smo na više od 20 godina rada, hiljade đaka koji sa samopouzdanjem govore strane jezike i jedinstveni EQUILIBRIO METOD koji je naša garancija kvaliteta!

Kursevi za starije osnovce organizuju se na tri lokacije u gradu (Novi Beograd, Vračar i Učiteljsko naselje).

Nastava za školarce odvija se 100% na stranom jeziku, gde naši polaznici aktivno učestvuju u nastavnom  procesu. Oni uz podršku nastavnika, spontano stiču samopouzdanje i oslobađaju se u komunikaciji na engleskom ili nemačkom jeziku.

Kursevi engleskog i nemačkog  za školarce odvijaju se po savremenim programima i u nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača.

AKTIVNO ZNANJE

Zajedno aktiviramo pasivno znanje, rušimo jezičke barijere i razbijamo blokade u korišćenju stranog jezika. Polaznici spontano i aktivno usvajaju gramatiku i vokabular, bez učenja napamet i opterećivanja pravilima.

SAMOSTALNOST

Pored usvajanja jezika na času, osnovci se podstiču i na samostalni rad kod kuće, ne samo kroz izradu domaćih zadataka, već i kroz korišćenje  preporučenih edukativnih sadržaja. Na ovaj način, kod osnovaca podstičemo osećaj odgovornosti i utićemo na razvoj samostalnosti u učenju.

ULAGANJE U BUDUĆNOST

Zajedno otvaramo vrata sveta i postavljamo temelje za dalje školovanje, a uz to bogatimo jezičko i životno iskustvo.

Za više informacija o kursevima za decu od 11 do 18 godina pozovite nas na:

061 26 10 328.

Detaljnije informacije o kursevima za decu od 11 do 18 godina
pročitajte klikom na: KURSEVI ZA OSNOVCE.

DA LI SU VAM POTREBNE DODATNE INFORMACIJE? KLIKNITE OVDE