U Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS u toku je upis na PREMIUM kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu od 3 do 14 godina.

Kursevi za decu organizuju se prema usvojenom nastavnom planu za 2021/2022. godinu i to u skladu sa jedinstvenim EQUILIBRIO METODOM, koji omogućava podjednako razvijanje svih jezičkih veština: čitanja, pisanja, slušanja, razumevanja i govora.

Kursevi jezika za decu organizuju se u vidu klasične nastave (časovi u prostorijama naše škole) i to za decu predškolce (od 3 do 6 godina), za decu mlađe osnovce (od 6 do 10 godina), kao i za decu starije osnovce (od 11 do 14 godina).

U našoj ponudi je klasična ili online nastava, individualna ili grupna, a sve to kako bismo zadovoljili individualne potrebe svakog polaznika i pronašli način da uskladi sve aktivnosti koje pohađa.

Online kursevi stranih jezika za decu realizuju se uz korišćenje savremene tehnologije i nastavnih sredstava, a ujedno ostajemo verni jedinstvenom EQUILIBRIO METODU i podjednakom razvijanju svih jezičkih veština polaznika.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu
organizuju se na 5 lokacija u Beogradu:

  • Novi Beograd, Belville – Đorđa Stanojevića 11g
  • Novi Beograd, Stari Merkator – Gramšijeva 7
  • Stari grad, Dorćol – Rige od Fere 3
  • Vračar, Crveni krst – Sazonova 79
  • Zvezdara, Učiteljsko naselje – Mis Irbijeve 53

Upis na dečije kurseve engleskog i nemačkog jezika za sve uzraste vrši se u upisnom i nastavnom centru Belville. Takođe upis možete završiti onlajn, bez dolaska u upisni centar.