Letnji raspust, najduži tokom školske godine, vrlo često je izazov za roditelje osnovaca. Deca imaju mnogo slobodnog vremena koje, ukoliko nije isplanirano, uglavnom provedu ispred ekrana, sa telefonom u rukama i slično.  Iako su deca na raspustu, roditelji su veći deo dana na poslu i ukoliko ne pronađu adekvatne aktivnosti za svoju decu, raspust će provesti kod kuće, dosađujući se, gledajući TV ili provodeći sate i dane na društvenim mrežama. Da li je to raspust kakav zaista želite za svoje dete?

Kako vam se čini ideja o raspustu koji će vaše dete rado prepričavati i pamtiti i kada odraste?

Leto koje se prepričava i pamti

Mi već punih 10  godina organizujemo najbolja druženja osnovaca tokom školskih raspusta i to na engleskom jeziku. Osnovcima pružamo zabavu koja se pamti, priliku za upoznavanje vršnjaka, za nova iskustva. Obilazimo najlepše beogradske muzeje, razvijamo timski i takmičarski duh tokom sportskih aktivnosti i isprobavamo i vežbamo nove veštine na igrama bez granica. Kvizovi znanja, društvene igre, konverzacijske radionice i snimanje filmova samo su deo aktivnosti jedinstvenog Programa EQUILIBRIO Letnjeg jezičkog kampa, koji se odvija 100% na engleskom jeziku.

Naš letnji kamp traje 2 nedelje (radnim danima od 9 do 17h). Druženje započinjemo okupljanjem kampera na svakoj od 5 lokacija iz naše ponude (Belville, Dorćol, Učiteljsko naselje, Vračar i Banovo Brdo), a onda u skladu sa Programom kampa, deo dana provodimo u učionici, a ostatak napolju, pod vedrim nebom.

Pored sjajne zabave, letnji kamp za decu je prilika da se osnovci od I do VIII razreda potpuno oslobode u komunikaciji na engleskom jeziku, da kroz igru i druženje razbiju sve jezičke barijere, obogate vokabular i aktiviraju svoje pasivno znanje engleskog.

Leto koje se prepričava i pamti

Ovog leta kamp na još jednoj lokaciji i ponuda koju treba iskoristiti

Interesovanje roditelja za kvalitetno provedeno vreme tokom raspusta raste iz godine u godinu, zato ovog leta organizujemo letnji kamp za osnovce i na novoj lokaciji – Banovo Brdo. Ukoliko odaberete baš ovu lokaciju možete ostvariti čak 50e popusta za upis svog osnovca na EQUILIBRIO Letnji jezički kamp 2024.

Tokom letnjeg raspusta 2024. družićemo se u 4 smene, tokom juna, jula i avgusta. Prva smena počinje već 17.6. Pogledajte atmosferu sa prethodnih letnjih kampova klikom na atmosfera sa kampa.

Za više informacija pozovite nas na 060 02 33 299, a ukoliko želite da rezervišete mesto svom osnovcu, popunite online prijavu na sajtu klikom na PRIJAVA.