Odabir škole jezika je značajan korak kada je reč o dečijem obrazovanju! Svetski trendovi su takvi da će bez znanja barem jednog stranog jezika biti otežan razvoj i napredovanje u profesiji. Stoga, na vreme treba započeti sa učenjem jezika i pripremom sopstvenog deteta za budući svet rada.

Kako bismo bili sigurni da smo, kao roditelji na pravom mestu, svakako ćemo se raspitati kod prijatelja, poznanika, svratiti na sajt škola stranog jezika koje su nam ušle u uži izbor. Steći ćemo neku osnovnu sliku o utiscima, radu škole, profesionalnosti pristupa.

Za dodatnu potvrdu svih preporuka koje ste dobili o školici stranih jezika, posebno za malo dete, potrebno je da budete sigurni da je spremno za časove, ali i da dete  „oseti“ atmosferu rada. Upravo iz tih razloga preporučujemo da deca odu na demo čas, upoznaju se sa prostorom u kom će se časovi održavati, sa nastavnicima koji će ih učiti i da se upoznaju sa načinom rada.

Zašto su važni demo časovi engleskog za decu?
Zašto su važni demo časovi engleskog za decu?

U EQULIBRIO KIDSu deca nakon demo časova odlaze zaljubljena u proces rada koji podseća na igru, a u stvari je ozbiljno učenje. Kroz dinamično i stimulativno okruženje, uz propratne edukativne materijale, pored pamćenja stranih reči i izraza, vaše dete će uspeti i da vizualizuje nepoznate termine i trajno zapamtiti precizan izgovor. Ukoliko se krene od malih nogu, velikim koracima će se ući u svet stranog jezika, sa samopouzdanjem će se komunicirati, a u školi će se savladavati gradivo stranog jezika bez mnogo muke.

Ukoliko ste rešili da upišete dete na kurs engleskog jezika, budite sigurni da će u EQULIBRIO KIDSu, dete spontano i sa sigurnošću vrlo brzo progovoriti na stranom jeziku. Uživaće na časovima, bez osećaja opterećenja da je u procesu učenja zahvaljujući jedinstvenom metodu rada i stručnim predavačima.

Vidimo se na demo času! Birajte jednu od 3 lokacije u Beogradu!