Sigurno ste se zapitali zašto vaše dete, uprkos svim časovima engleskog jezika, još uvek ne može tečno da progovori engleski jezik? Razlog je jednostavan: nije imalo priliku da provede vreme u okruženju koje je je u potpunosti usmereno na engleski jezik, tj. nije bilo intenzivno uključeno u starni jezik.

Na EQUILIBRIO KIDS jezičkom kampu, deca dobijaju upravo to – priliku da budu potpuno usmerena na engleski jezik tokom dve nedelje intenzivnog kursa. Svakog radnog dana od 9h do 17h dok ste vi na poslu, vaša deca su sa nama provode kvalitetno vreme na raspustu.

Engleski jezik kao prirodno okruženje

Naš letnji jezički kamp u Beogradu je dizajniran da deca, ne samo uče, već i žive engleski jezik. Metod rada u kampu je takav da je apsolutno efikasan za razvoj svih jezičkih veština u učenju stranog jezika. Nastava je 100% na engleskom jeziku, što znači da deca konstantno slušaju, govore i razmišljaju na engleskom, čime se stvara potpuno prirodno okruženje za učenje jezika.

Kampovi u inostranstvu su za učenje stranog jezika idealna prilika, ali pošto su za nas teško dostižni ili čak i nedostižni, EQUILIBRIO KIDS je formirao program za letnji kamp koji je već 10 godina prvi izbor osnovaca. Na letnjem jezičkom kampu naši učenici tokom dve nedelje toliko ovladaju engleskim jezikom da roditelji ostaju fascinirani elokventnošću i samopouzdanjem svoje dece kada progovore engleski jezik.

Zašto vaše dete ne progovara engleski? Evo šta mu nedostaje!

Nedostižni inostrani jezički kampovi na dohvat ruke

Po sistemu kampova za učenje jezika u inostranstvu, veštački smo stvorili i optimizovali okruženje u kom deca uče kroz igru, interakciju, sportske i kulturne aktivnosti sve vreme na engleskom jeziku.

Kada deca pokušaju da se izraze na srpskom, naši nastavnici im odgovaraju na engleskom jeziku, svaka ispravka je na engleskom jeziku i nastavnici podstiču decu da ponove ispravno frazu koju su pogrešili, takođe na engleskom jeziku. Ova metoda ne samo da poboljšava njihove jezičke veštine, već im i pomaže da se oslobode straha od greške. Naši nastavnici koriste različite tehnike kako bi deca bila stalno uključena i motivisana – od igara, pesama, sportskih takmičenja, kao i poseta kulturnim znamenitostima Beograda.

Druženje i socijalizacija

Jedna od najvećih prednosti našeg Beogradskog jezičkog kampa je i ta što deca imaju priliku da se druže sa vršnjacima i provode vreme u zabavi. Ova socijalna interakcija na engleskom jeziku pomaže deci da razviju svoje komunikacione veštine i povećaju samopouzdanje. Kroz timske igre i projekte, oni uče kako da komuniciraju, sarađuju, i rešavaju probleme na engleskom jeziku.

Magične dve nedelje na jezičkom kampu u Beogradu

Za samo dve nedelje, deca prolaze kroz intenzivan kurs koji im omogućava da progovore engleski jezik sa velikim samopouzdanjem. Dobijali smo pisma zahvalnosti i poruke od roditelja nakon naših kampova. Posebno kada otputuju na letovanje, roditelji budu u neverici nakon što čuju svoje dete da komunicira na tečnom engleskom jeziku, bez zadrške i straha od greške. Roditelji nam tada pišu da nisu bili svesni koliko su njihova deca naučila na kampu. Deca su, s druge strane, imala utisak da se igraju, a ne da uče.

Beogradski jezički kamp – lokacije i smene

Ovog leta se družimo na 5 lokacija (Novi Beograd, Vračar, Dorćol, Učiteljsko naselje i Banovo Brdo) i to u 4 smene!

Prijavite svoje dete već danas na telefon 061 26 10 328 ili pogledajte više informacija na sajtu: www.jezickikamp.com