Super raspust za osnovce u Beogradu zagarantovan je na EQUILIBRIO Letnjem jezičkom kampu koji de već dugi niz godina, tradicionalno organizuje u Beogradu. Letnji raspust je omiljeno doba godine za većinu školske dece. Dani traju dugo, a nema obaveza. Deca često samo o igri, plivanju i druženju. Deca ostaju sama kod kuće dok roditelji rade, ali onda se postavlja pitanje koliko kvalitetno provode vreme bez ikakvog nadzora odraslih. Nekada bude jako vruće, pa deca moraju duži deo dana da provedu u zatvorenom. Tada na scenu stupaju TV, telefoni, tableti, video igrice, serije, crtani filmovi. To je u redu u određenoj meri, ali može li se ta mera uspostaviti svaki dan tokom većeg dela raspusta? Odgovor je jasan – veoma retko.

Zato roditelji pribegavaju osmišljavanju aktivnosti za svoju decu kako bi imali super raspust. Najbolje varijante, mimo odmora, su različiti kampovi za decu. U moru ponuda, postavlja se pitanje kako izabrati pravi? Dajemo vam nekoliko saveta o kojima treba razmišljati prilikom izbora letnjeg kampa za svoje dete.

Koje su aktivnosti zastupljene na letnjem kampu?

Najpre treba odrediti kakav letnji kamp je pravi izbor za vaše dete. To znači da treba razmisliti koje preferencije dete ima, na primer: da li voli sportske aktivnosti, da li ima neki poseban talent na kom će se raditi tokom kampa, da li vi želite da dete usavrši neku veštinu, kao što je primera radi, strani jezik. Stoga, na osnovu detetovih želja i vaših mogućnosti opredeljujete se za ono što smatrate najprimerenijim: jezički kamp, sportski kamp, matematički kamp, umetnički kamp ili bilo koju drugu vrstu kampova za decu. Da li znate da Program EQUILIBRIO letnjeg jezičkog kampa obuhvata brojne aktivnosti koje se odvijaju 100% na engleskom jeziku i to: jezičke i društvene igre, sportske aktivnosti, igre bez granica, izlete, snimanje filmova i mnoge druge.

Letnji raspust u Beogradu – letnji kamp na engleskom jeziku

Da li se dete već odvajalo od vas odlazeći na rekreativnu nastavu? Da da li mu prijaju kampovi u drugim gradovima ili bi više volelo da dan provodi na kampu, a noć u svom krevetu? Možda ni vi ne volite da se dete odvaja od vas, pa vam dnevne varijante boravka na kampu savršeno odgovaraju. EQULIBRIO Letnji jezički kamp je dnevna varijanta kampa, deca su od 9h do 17h na različitim aktivnostima koje su adekvatno organizovane, prilagođene uzrastu i raznovrsne, a posle dolaze kući i provode vreme sa vama. Letnji raspust dugo traje i nekada je i vama i detetu previše da budete razdvojeni, ako se uvek odlučujete za kampove van Beograda. Često su to razlozi zbog kojih nam se roditelji uvek vraćaju i nemaju dilemu da će njihovi mališani imati najbolji letnji raspust uz EQUILIBRIO letnji kamp za decu koji se organizuje na čak 5 lokacija u Beogradu.

Kako izabrati super raspust za osnovce – letnji jezički kamp u Beogradu

Aktivnosti na letnjem kampu – super raspust za osnovce

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, te proverava i šta se sve radi na kampovima, koje aktivnosti i ko ih sprovodi. Opet se postavlja pitanje detetovih preferencija i toga da li su sve aktivnosti pretežno sportske ili ima i intelektualnih. Šta je to što vašem detetu najviše odgovara? Tate obično vole da deca budu fizički aktivna, dok mame razmišljaju i o emocionalnim, socijalnim i intelektualnim benefitima dece. Stoga je EQULIBRIO Letnji jezički kamp, kao sjajna kombinacija dobro izbalansiranih fizičkih, umetničkih i jezičkih veština, jedan od najboljih izbora za letnji kamp za vaše dete. Kako je broj polaznika ograničen, brzo i lako možete rezervisati mesto i da spremni i bezbrižni dočekate letnji raspust.

EQUILIBRIO Letnji jezički kamp za decu osmišljen je kao celodnevno druženje osnovaca u Beogradu, u trajanju od dve nedelje, radnim danima od 9 do 17h. Sve aktivnosti su u potpunosti na engleskom jeziku, te su benefiti učenja engleskog neprocenjivi. Interaktivne jezičke i kreativne radionice, sportska takmičenja, izleti i druge aktivnosti su pažljivo i stručno osmišljene, kako bi osnovci bogatili svoj rečnik i sticali samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku.

Svi oni koji leto ili deo leta provode u Beogradu, na raspolaganju imaju čak 5 lokacija gde deca mogu ići na jezički kamp kao i 4 smene tokom celog leta. Prilikom upisa roditelji se opredeljuju za jednu od ponuđenih lokacija: Stari grad – DorćolNovi Beograd (Belville), Vračar (Crveni krst) i  Zvezdara (Učiteljsko naselje) i Banovo Brdo (Požeška).

Više informacija o EQUILIBRIO Letnjem jezičkom kampu za decu pogledajte ovde, a ako vam je sve već poznato, možete se prijaviti odmah!