Kako se vi organizujete tokom zimskog raspusta? Novi školski kalendar ove godine predviđa raspust u kontinuitetu od tri nedelje. Ukoliko nemate planove za zimovanje potrebno je osmisliti na koji način da deca provedu vreme, a da bude kvalitetno iskorišćeno.

Mama i tata Ekilibrić, bez obzira idu li na skijanje sa decom ili ne, na zimskom raspustu uvek jednu nedelju odvoje za Zimski jezički kamp u EQULIBRIO KIDSu. Njihovi školarci Marko i Ana se najiskrenije raduju nedelji zimskog raspusta kada idu na kamp!

Upoznavanje novih drugara, vreme provedeno u igri maksimalno se koristi za učenje engleskog jezika, a uz to veliki je broj zanimljivih aktivnosti kojima su okupirani. Imaju osećaj da ta nedelja raspusta proleti, a roditelji su prezadovoljni jer svakog dana vide dobro raspoloženje kod svoje dece, ali i veliki napredak u znanju engleskog jezika. Ana i Marko svoj raspust provode zajedno, što veoma znači i njima i roditeljima, a opet je svako okružen svojim vršnjacima. Ana je u grupi za mlađe osnovce, a Marko se druži sa decom od petog do osmog razreda.

Ana najviše voli kreativne radionice gde se isprobava u različitim vrstama kreativnog rada, kao što su crtanje, vajanje, izrada rekvizita od papira, kartona, perlica, a često i gluma na engleskom jeziku. Tu se oseća najslobodnije, pa je obično to momenat kada ona ispolji svoje znanje i kako sama kaže, počne da misli na engleskom.

Sportske aktivnosti su neizostavni deo Zimskog jezičkog kampa, a njih Marko posebno voli. Dobar je sportista, svaka fizička aktivnost mu ide od ruke, a kroz sport na EQULIBRIO Zimskom jezičkom kampu ispoljava svoj talent fluentno govoreći engleski jezik.

EKILIBRIĆI <br/>EQUILIBRIO <br/> Zimski jezički kamp
EKILIBRIĆI <br/>EQUILIBRIO <br/> Zimski jezički kamp

Ipak, aktivnost iznenađenja koja je najčešće predviđena za poslednji dan kampa je nešto što oboje sa nestrpljenjem iščekuju. Ranijih godina išli su u posete najrazličitijim zanimljivim mestima, kao što je bioskop, pozorište, aerodrom, dolazili su im u posetu mađioničari, a ove godine je aktivnost iznenađenja tajna do samog početka kampa. Ana i Marko se danima bave „otkrivanjem“ ovogodišnje teme kampa sumirajući utiske sa prethodnih i pogađajući šta bi mogle biti aktivnosti iznenađenja na ovogodišnjem kampu.

Ekilibrići prijavljuju svoju decu na EQULIBRIO Zimski jezički kamp ranije kako bi iskoristili popust za rani upis i  na vreme rezervisali mesto na kampu na lokaciji koja im najviše odgovara. Ako i dalje niste sigurni da li je Zimski jezički kamp pravo mesto za vašeg mališana pogledajte neke od fotografija ili video priloga sa prethodnih zimskih i letnjih jezičkih kampova na kojima su Ana i Marko ranije bili. Možda vam budu od koristi i najčešća pitanja roditelja, a za više detalja uvek možete pozvati Equilibrio jezički kamp na 061 26 10 328.

EQUILIBRIO Zimski jezički kamp je pravi izbor ako želite da vaš osnovac sjajno provede deo zimskog raspusta sa svojim vršnjacima, daleko od TV-a, računara i mobilnog telefona!