• Jezički centar Equilibrio KIDS organizuje kurseve stranih jezika za decu od 3 do 14 godina na 3 lokacije u gradu, Strahinjića Bana 14 (Stari grad - Dorćol), Naselje Belville (Novi Beograd) i Sazonova 79 (Vračar - Crveni krst).
  • Pozovite : 011/77-00-699; 061/26-10-328

Zimski jezički kamp za učenike od I do V razreda

JAR_8597

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje Zimski jezički kamp na engleskom jeziku, u Beogradu, tokom zimskog raspusta (od 1. do 9. februara 2018). Jezički kamp je namenjem mlađim osnovcima koji žele da deo zimskog rasputa provedu družeći se sa svojim vršnjacima i usavršavajući engleski jezik, kroz igru i zabavu.

Program predstavlja niz brižljivo osmišljenih nastavnih i vannastavnih aktivnosti, u učionici i napolju, kroz koje će se naši kamperi sasvim spontano osloboditi u komunikaciji na engleskom jeziku. Jezički kamp podrazumeva druženje mlađih osnovaca (od 9 do 17h) i učestvovanje u brojnim jezičkim i kreativnim radionicama.  Zajedno otkrivamo talente, podstičemo kreativnost, razvijamo timski duh i oslobađamo se u komunikaciji na engleskom jeziku.

Naša popodneva su posvećena izletima i druženjima na najlepšim mestima naše prestonice, kvizovima znanja i karaoke obračunima.

Zimski jezički kamp je osmišljen tako da kampere motiviše da se oslobode u komunikaciji na stranom jeziku i steknu neophodno samopouzdanje i sigurnost.

Jezički kamp se održava dve lokacije u gradu:

– Novi Beograd (naselje Belville, Đorđa Stanojevića 11g)

– Stari grad (Strahinjića bana 14)

Više informacija pročitajte na Beogradski jezički kamp