Roditelji, želeći da svojim osnovcima organizuju super raspust za pamćenje, često ostanu bez ideja. Složićete se da  treba biti kreativan jer je sve teže zainteresovati osnovce i okupirati njihovu pažnju.

Kako deci stvoriti najlepša sećanja i kako ih animirati tokom dugog letnjeg raspusta večito je pitanje koje roditelji sebi postavljaju. Nudimo vam 5 ideja koje će vam sigurno biti od koristi.

Putovanje tokom letnjeg raspusta

Putovanje ili kraći izlet je uvek dobra prilika za odmor, istraživanje, upoznavanje novih mesta i učenje stranog jezika. Ukoliko i ne otputujete u inostranstvo, bilo kakav izlet sa decom je višestruko koristan i značajan za razvoj dece. Naučiće nešto novo o mestu u koje ih vodite, zajedno ćete istraživati, družiti se, razgovarati i stvarati  najlepše uspomene koje se pamte ceo život.

Sportske aktivnosti na raspustu

Iskoristite letnji raspust da popodneva, kada utihne vrelina dana, odete zajedno da vozite bicikle, rolere, igrate košarku ili badminton. Idite porodično na bazen kada vam vreme dozvoljava jer ništa ne prija više nego rashlađivanje u vodi. Ove aktivnosti će prijati i vama koliko i deci. Fizički ćete se aktivirati, a i provešćete vreme na otvorenom. Ako vam poslovne obaveze onemogućavaju da ove porodične trenutke priuštite svojoj deci tokom radne nedelje, onda je EQUILIBRIO Letnji jezički kamp pravo rešenje za vas – pored učenja jezika, vaše dete će uživati u sportskim takmičenjima, igrama bez granica, razvijaće timski i takmičarski duh, navijati, a uz sve to i osvojiti medalju.

Pet ideja za super raspust za osnovce

Letnji raspust kod bake i deke na selu

Letnji raspusti kod bake i deke na selu su neizostavni deo detinjstva svakog od nas. Tamo nastaju najlepše uspomene koje nosimo kroz život.  Zato u dogovoru sa svojim roditeljima, pošaljite svoje dete nedelju ili dve kod bake i deke, neka uživa na svežem vazduhu, neka se upozna sa seoskim poslovima i načinom života. Kako biste razbili monotoniju. Dok nestrpljivo čekate svoje prve dane odmora i porodično letovanje, predlažemo vam letnji kamp na kome će vaše dete steći brojna, potpuno nova iskustva, na kome će uživati sa svojim vršnjacima i sigurno na zabavan i kvalitetan način provesti deo letnjeg raspusta.

Posete muzejima tokom letnjeg raspusta

Posetite muzej u kom niste bili sa decom, odgledajte film u bioskopu ili predstavu u pozorištu. Prijaće vam klimatizovan prostor, a i zajednički doživljaj je nešto neprocenjivo. Kvalitetno provedeno vreme sa decom je nešto što će oni uvek pamtiti i čega će se rado sećati. Ne zaboravite da letnji programi za decu koji su vam na raspolaganju, često podrazumevaju jednodnevne izlete, posete istorijskim lokacijama i muzejima, a jedan od takvih programa koji garantuje super raspust za osnovce je EQUILIBRIO Letnji jezički kamp.

EQULIBRIO Letnji jezički kamp

Uspomene sa kampa koje deca nose su zaista dragocene, a svakodnevno aktivno korišćenje engleskog jezika tokom dve nedelje na kampu će povećati samopouzdanje vašeg osnovca, poboljšati vokabular i stvoriti ljubav prema stranom jeziku. Uz mnoštvo sportskih, kreativnih, kulturnih i jezičkih aktivnosti vaše dete će kvalitetno provesti vreme tokom letnjeg raspusta, a sigurno će steći i mnogo prijatelja za ceo život.

Da li ste razmišljali da prijavite dete na jezički kamp? Možda vam budu od koristi i najčešća pitanja roditelja, a za više detalja uvek možete pozvati ljubazan i predusretljiv tim EQUILIBRIO jezičkog kampa na 060 22 33 299.

Izaberite aktivnosti koje najviše prijaju senzibilitetu vaše porodice, ali pokušajte da napravite i neki iskorak, da ovog leta isprobate neku novu aktivnost sa svojim osnovcima! Sigurni smo da će prijati i vama, a za vašu decu biće to najzabavniji letnji raspust! Ako imate još neku ideju za super letnji raspust, pišite nam.