Kako provesti zimski raspust?

Naravno na Zimskom jezičkom kampu! Ove godine radimo pod sloganom: „Eki zona bez telefona“, pa ćemo se podsetiti nekih možda zaboravljenih igara, razvijaćemo komunikacione veštine, naravno u potpunosti na engleskom jeziku i osmišljavaćemo mnogo toga što će nam podstaći kreativnost, maštu i razvijati moždane vijuge.

Vreme održavanja kampa

Zimski jezički kamp u Beogradu se održava u dve smene (od 9. do 13. i od 16. do 20. januara) radnim danima od 9h do 17h na tri lokacije. Roditelji, dovodite dete ujutru na jednu od tri lokacije Belville, Vračar ili Zvezdara i mirno možete otići na posao. Ono što možemo garantovati jeste da su ovi dani na kampu puni zabave, igranja i učenja koje iz toga proističe. Deca nisu ni svesna koliko nauče za ovih 5 dana boravka na kampu, ne samo u smislu učenja engleskog jezika, već i socijalizacije, komunikacije, a i nekih novih veština koje obrađujemo kroz svakodnevne aktivnosti.

Šta nas čeka na kampu?

Nema telefona

Na nastavi će biti što više jezičkih igara, inetrakcije, komunikacije, a što manje multimedijalnih sredstava. Multimedija će nam koristiti samo za učenje. I to učenje snimanja filmića od ideje, preko scenarija do realizacije.

Igre napolju

Aktivnosti napolju su za decu jedna od omiljenih, trčimo, skačemo, grudvamo se ako ima snega, sankamo, igramo između dve vatre, janjine, i još raznih igara koje su zaboravljene.

Igre u zatvorenom

Svako jutro ćemo započeti razgibavanjem, jer su pokret i govor usko povezani i nerazdvojivi. Da bismo razgibali govorne organe, moramo razgibati celokupno telo. Imaćemo mnogo igre, pesme i društvenih igara za razvoj timskog rada, strategije, rešavanja problema. A razvijaćemo i sami svoje boardgames kako bismo posebno aktivirali moždane vijuge i kreativnost.

Kreativne radionice

Kada smo kod kreativnosti, smislili smo posebno zabavne radionice. Zajedno kreiramo interaktivnu realnost, praveći paralelu sa virtuelnom, a kako ćemo to uraditi? Deca će vam ispričati kada se vrate popodne sa kampa i to na engleskom.

Koje nas aktivnosti očekuju</br>na Zimskom jezičkom kampu

Poseta Muzeju nauke i tehnike

Na ovaj segment smo posebno ponosni. Muzej nauke i tehnike omogućava nam da kroz interaktivnu postavku učimo kroz otkrivanje, eksperimentisanje i isprobavanje deca uče i upoznaju se sa fenomenima fizike, matematike, biologije, astronomije,… A taj dan neće biti samo obilaženje postavke, već i strukturisana igra kojom se deci približavaju načini komunikacije iz prošlosti.

Da li je Vaše dete nekada bilo na Zimskom jezičkom kampu?

Ako ste zainteresovani, pozovite nas na 011 4231 851 ili 061 26 10 328.