Kada pomislim na raspust i moja dva školarca, kao mama koja se trudi da zna kako joj deca provode vreme, već sada počinjem da se pitam kako ću im organizovati dane raspusta. Šta će raditi dok smo mi na poslu, da li će non-stop gledati u telefone, igrati igrice i pratiti najnovije Netflix serije? Ukoliko ih ne okupiram malim zadacima i obavezama, sigurna sam, nažalost, da im neće biti problem da tako provedu sve tri nedelje raspusta.

Imamo opciju da idu kod baka i deka, ali time ćemo pokriti možda jednu nedelju. Verovatno idemo na zimovanje i tu su nam dve nedelje organizovane. Međutim, mojoj deci je potrebno da se malo razmrdaju, da izađu iz kuće dok smo u Beogradu, da se druže sa vršnjacima, a meni je potrebno da znam da će pomalo i čitati i razmrdavati vijuge.

Onda sam na Instagramu naletela na Zimski jezički kamp u Beogradu i zapitala se šta je to? Kakav je to kamp od 9h do 17h i to u Beogradu? Kada sam se malo raspitala, iščitala o tome i pozvala EQULIBRIO KIDS školu, u najmanju ruku sam bila oduševljena.

Zimski jezički kamp u Beogradu</br>-iz ugla jedne mame-

Nedelju dana deca će samo pričati na engleskom, a pri tome, neće biti klasične nastave. Ipak je raspust!

Kvalitetno iskorišćeno vreme, od 9h do 17h časova dok smo mi na poslu, je prava stvar za mame poput mene. Za mame koje žele da se deca zabavljaju, ali i da nauče nešto, da se druže, ali da imaju i organizovano vreme, za one koje ne žele da su im deca sve vreme ispred ekrana.

Ovogodišnji slogan kampa je „Eki zona bez telefona“ što me je posebno oduševilo! Odvojiću decu od ekrana, igrica i serija, neće im biti naporno jer su aktivnosti prilagođene uzrastu i potpuno interaktivne, a uz to i 100% na engleskom jeziku.

Zbog svega toga, mame, koje imate slične poglede na to kako deca treba da provode slobodno vreme, iskoristite popust na ranu prijavu, jer ja jesam! Ukoliko još uvek ne znate kakav će vam biti plan za zimski raspust, možete i kasnije prijaviti svoje dete, s tim da imate u vidu da se mesta polako popunjavaju i da možda neće biti slobodnih mesta baš u smeni koja vam najviše odgovara.

Za više informacija možete pozvati i 061 26 10 328 ili 011 4231 851.