Uskoro će zima, a s njom i omiljeni deo godine za mnoge školarce – zimski raspust! Međutim, verovatno je da nisu svi u mogućnosti da pakuju kofere i otputuju na neki egzotični odmor ili skijaške staze. Pitanje koje često muči roditelje je: “Šta raditi s decom dok mi radimo?”.

Alternativa koja će oduševiti ne samo školarce, već i njihove roditelje  je svakako EQULIBRIO KIDS Zimski jezički kamp u Beogradu.

Ne idemo svi na skijanje, ali svi možemo na Zimski jezički kamp!

Skijanje može biti fantastično iskustvo, ali nisu sva deca ljubitelji zimskih sportova, a neki roditelji nisu u mogućnosti da organizuju zimski odmor. Nažalost, za osnovce koji ostaju u Beogradu tokom zimskog raspusta, najčešća aktivnost je boravak ispred ekrana. Kao neko ko se trudi da promeni svakodnevicu i kroz kampanju „Reci NE virtuelnom detinjstvu“, Equilibrio kids i ove godine organizuje Zimski jezički kamp – idealno rešenje za osnovce koji žele zimsku avanturu.

Kvalitetno provedeno vreme i učenje engleskog jezika

EQULIBRIO jezički kamp za osnovce nudi mnogo više od običnog babysittinga tokom raspusta. Deca će provesti kvalitetno vreme sa svojim vršnjacima i to bez telefona. Učiće engleski jezik kroz zanimljive i interaktivne aktivnosti i biti okružena engleskim jezikom sve vreme boravka na kampu. Nastavnici su posvećeni razvijanju jezičkih veština kroz igru, pesmu i priče, što znači da će vaše dete uživati i potpuno nesvesno učiti strani jezik.

Razgovor na engleskom jeziku ceo dan

Zamislite koliko bi vaše dete moglo da napreduje u engleskom jeziku kada bi ga koristilo čitav dan. Naš kamp, koji je organizovan tako da traje od ponedeljka do petka u vremenskom rasponu od 9 do 17 časova, pruža okruženje gde se deca podstiču da komuniciraju na engleskom jeziku tokom celog dana. Ovo je odlična prilika za praktikovanje jezika u neformalnom, ali strukturiranom okruženju.
Ovogodišnju zimsku jezičku avanturu nazvali smo STUDILIBRIO. Nova tema nosi sa sobom nove kreativne izazove i uzbudljiv stvaralački poduhvat.

Beogradska zima <br> za školarce

Zabava i druženje

Beogradski jezički kamp za decu nije baziran samo na učenju stranog jezika, već i na zabavi i druženju. Deca će biti uključena u različite aktivnosti – od umetnosti do sporta, sve je osmišljeno kako bi im pružilo nezaboravno iskustvo. Vreme se provodi i u učionici, ali i napolju.

Kamperi će imati prilike da upoznaju svet ispred i iza kamere i studijskog miks pulta sa ciljem da zajedno dođemo do finalnog rezultata – snimanja i montaže muzičkog spota u profesionalnom studiju.

Na našoj maloj umetničkoj akademiji upoznaće se sa potpuno novim jezičkim temama, a kroz glumačke, plesne i kreativne radionice pripremiti i za realizaciju našeg velikog projekta u kome će svaki kamper biti i kreativni stvaralac i super star.

Kroz sportske aktivnosti vežbaju ne samo mišiće, već praktikuju i zaboravljene igre iz vašeg detinjstva napolju, sve vreme komunicirajući na engleskom jeziku.

Posete kulturnim ustanovama

Osim svakodnevnih aktivnosti u učionici i napolju, u okviru dečijeg kampa organizuju se posete kulturnim ustanovama kako bi deca proširila svoje vidike i stekla nove perspektive. Učimo decu da cene umetnost, kulturu i raznolikost. Svake godine imamo drugačiji kulturni program kako bi deci koja nam dolaze svake godine kamp bilo interesantno i kako bi videli što više kulturnih znamenitosti Beograda.

Popodnevno vreme sa porodicom

Jedna od prednosti Beogradskog jezičkog kampa je što su popodneva rezervisana za vreme sa porodicom. Nakon 17h, kada vi završite sa poslom, deca su slobodna i spremna da podele sve svoje doživljaje sa vama. Ovo je prilika da uživate u kvalitetnom vremenu sa svojom decom i aktivno učestvujete u njihovim novim nezaboravnim iskustvima.

EQULIBRIO KIDS nudi osnovcima jedinstvenu priliku da ožive i obogate svoj zimski raspust u neformalnom učenju, zabavi i druženju, jer na zimskom jezičkom kampu učenje engleskog jezika postaje avantura!

Ove zime u 2 termina, na 3 lokacije! Prijave su već u toku, požurite i rezervišite mesto za svoje osnovce!

Pozovite nas za više informacija 061 26 10 328.