Roditelji žele da svojoj deci organizuju super raspust, ali nekada im ponestane ideja. Dug je to period, treba biti inovativan kako bi deca bila zaokupljena i kako bi imala najbolju razonodu. Jer razonoda je asocijacija na letnji raspust, kao i putovanja, uživanje, toplo vreme, plivanje, sklapanje novih poznanstava i vreme sa svojom porodicom.

Kako deci stvoriti najlepša sećanja i kako ih animirati tokom dugog letnjeg raspusta večito je pitanje koje roditelji sebi postavljaju. Nudimo 5 ideja koje će roditeljima sigurno biti korisne.

Putovanje ili odlazak na izlet

Uvek je putovanje mogućnost za dobar odmor, istraživanje, upoznavanje novih mesta i učenje stranog jezika. Ukoliko i ne otputujete u inostranstvo, bilo kakav izlet sa decom je višestruko koristan i značajan za razvoj dece. Naučiće nešto novo o mestu u koje ih vodite, zajedno ćete istraživati, družiti se, razgovarati i stvarati nezamenljive uspomene.

Bavljenje sportom

Iskoristite letnji raspust da popodneva, kada utihne vrelina dana, odete zajedno da vozite bicikle, rolere, igrate košarku ili badminton. Idite porodično na bazen kada vam vreme dozvoljava jer ništa ne prija više nego rashlađivanje u vodi. Ove aktivnosti će prijati i vama koliko i deci. Fizički ćete se aktivirati, a i provešćete vreme na otvorenom.

Porodična okupljanja

Organizujte susrete sa svojim roditeljima, tetkama, stričevima, bliskim prijateljima. Roštiljajte zajedno, pripremajte večere na otvorenom i iskoristite vreme da se smejete svojim dogodovštinama iz detinjstva. Deca će uživati da slušaju o tome da ste i vi nekada bili nestašni i mladi.

Posete kulturnim ustanovama

Posetite muzej u kom niste bili sa decom, odgledajte film u bioskopu ili predstavu u pozorištu. Prijaće vam klimatizovan prostor, a i zajednički doživljaj je nešto neprocenjivo. Kvalitetno provedeno vreme sa decom je nešto što će oni uvek pamtiti i čega će se rado sećati.

EQULIBRIO Letnji jezički kamp

Uspomene koje deca nose sa naših kampova su zaista dragocene, a svakodnevno aktivno korišćenje engleskog jezika tokom dve nedelje na kampu će povećati samopouzdanje vašeg osnovca, poboljšati vokabular i stvoriti ljubav prema stranom jeziku. Uz mnoštvo sportskih, kreativnih, kulturnih i jezičkih aktivnosti vaše dete će kvalitetno provesti vreme tokom letnjeg raspusta, a sigurno će steći i mnogo prijateljstava za ceo život.

Da li ste razmišljali da prijavite dete na jezički kamp? Možda vam budu od koristi i najčešća pitanja roditelja, a za više detalja uvek možete pozvati Equilibrio jezički kamp na 061 26 10 328.

Izaberite aktivnosti koje najviše prijaju senzibilitetu vaše porodice, ali pokušajte da napravite i neki iskorak, da ovog leta isprobate neku novu aktivnost sa svojim osnovcima! Sigurni smo da će prijati i vama, a za vašu decu biće to najzabavniji letnji raspust! Ako imate još neku ideju za super letnji raspust, pišite nam u komentarima!