Zima u Beogradu može biti pravi izazov, posebno kada su deca na raspustu. Dok roditelji brinu o poslu, osnovci imaju priliku da iskuse zimske radosti i razvijaju svoje veštine. Evo nekoliko kreativnih ideja kako osmisliti zimski raspust, a posebno ističemo jedno sjajno mesto – EQULIBRIO Zimski Jezički Kamp u Beogradu, ove zime pod nazivom STUDILIBRIO.

Kreativne ideje za zimski raspust u Beogradu:

1. Ledeno umetničko čudo:

Za one hladne, zimske dane, organizujte mini-umetničku radionicu na otvorenom. Deca mogu stvarati neverovatna dela na snegu, kreirati figure i skulpture. Ledena umetnost ne samo da podstiče kreativnost već i razvija izdržljivost kod mališana.

2. Zimski safari u parku:

Pretvorite zimske šetnje u avanturu! Posetite obližnji park i organizujte zimski safari. Deca mogu tražiti ptice, tragove životinja ili jednostavno uživati u čarima zimske prirode. To je odličan način da se spoje sa prirodom i nauče nešto novo.

3. Crtanje na prozoru:

Osvežite prozore i vrata kuće ili stana bojama za staklo. Neka deca kreiraju zimske scene, Sneška Belića ili čak svoje omiljene likove iz bajki. Ovo će doneti boje i radost u kuću, posebno oko Nove godine, a i roditelji će biti oduševljeni.

4. Zimski kulinarski majstori:

Kuhinja može biti kreativni raj! Deca uz vašu pomoć mogu da pokažu svoje kulinarske veštine pripremajući ukusne zimske poslastice. Kolačići u obliku zvezda ili pahulja sigurno će dodati toplinu zimskim danima.

5. STUDILIBRIO – Filmski kreativni raj:

Za one koji žele da iskuse pravu avanturu, tu je EQULIBRIO Zimski Jezički Kamp – ove godine poznat kao STUDILIBRIO. Ovde deca provedu osam sati svakog radnog dana sa edukatorima.Tema ovogodišnjeg kampa donosi uzbuđenje u svet filmske umetnosti. Rad na filmu nije samo kreativan izraz, već i prilika za razvoj timskog rada i izražavanje ideja.

Kreativne ideje za zimski raspust <br> u Beogradu

Zašto baš Zimski jezički kamp za osnovce?

Kvalitetno provedeno vreme: Osigurajte da vaše dete ima najbolje zimske raspuste, provedene u kvalitetnom okruženju s vršnjacima.

Učenje jezika kroz zabavu: STUDILIBRIO nije običan kamp – to je mesto gde se engleski jezik uči kroz igru, smeh i stvaralački izraz.

Socijalizacija i druženje: Deca će biti deo tima, gde će razvijati svoje veštine komunikacije i uživati u drugarstvu.

Eki zona bez telefona: Zaboravite na ekrane i video igre – STUDILIBRIO je prilika za stvarno aktivno i kvalitetno provedeno vreme bez računara.

Ovo je šansa da vaši osnovci iskoriste svaki dan zimskog raspusta na najbolji mogući način. Pustite ih da istraže, uče, smeju se i rastu zajedno sa drugim kamperima EQULIBRIO Zimskog jezičkog kampa – gde će svaki trenutak postati filmski dragulj u njihovom avanturističkom svetu.

Na našem sajtu možete prijaviti svog osnovca, a za više informacija, slobodno nas pozovite: 061 26 10 328.