Znanje stranih jezika otvara brojne mogućnosti, kako kada je u pitanju sporazumevanje sa strancima tokom brojnih putovanja, tako i kada su u pitanju brojne studentske stipendije za školovanje u inostranstvu, a kasnije i poslovne ponude i život u stranim zemljama.

Strani jezik deca najbrže i najlakše usvajaju uporedo sa maternjim, tokom  prvih nekoliko godina života. U tome im pomaže prirodna sposobnost da oponašaju i ponavljaju ono sto čuju. Zato je jako bitno da na vreme započnu sa usvajanjem jednog, a nakon godinu ili dve i drugog stranog jezika.

Pohađanem kursa stranog jezika, pored prilike da vaše dete stekne brojne drugare i uživa u igri, pesmi i glumi sa svojim vršnjacima, razvijaće motoriku i podsticati maštu i kreativnost. Ono što je najvažnije, kontinuiranim učenjem stranog jezika dete ostvaruje niz benefita , a roditelji zapravo investiraju u budućnost svog deteta. Znanje stečeno kroz igru, u veseloj i opuštenoj atmosferi, vaše dete će, kada odraste, iskoristiti za dobijanje stipendije za stručno usavršavanje u inostranstvu, ali i kao konkurentsku prednost prilikom traženja posla.

Ukoliko dete strani jezik uči od najranijeg uzrasta, već oko osamnaeste godine može imati nivo znanja izvornog govornika i može posedovati međunarodno priznatu diplomu. Na taj način, vaše dete, studiranje može pretvoriti u hobi koji će samostalno finansirati, a zahvaljujući znanju stečenom u najranijem uzrastu obezbediti sebi dobre uslove za život.

 

Učenje stranog jezika od najranijeg uzrasta razviće kod deteta pre svega ljubav prema stranim jezicima , slobodu i sampouzdanje u komunikaciji, a ujedno će mu obezbediti dobru ocenu u školi.

Znanje stranih jezika deci pruža mogucnost da uživaju u brojnim aktivnostima u slobodno vreme kao što su: čitanje knjiga na stranom jeziku, gledanje filmova, slušanje muzike i pevanje na stranom jeziku, igranje društvenih igara, gluma i još mnogo toga.

Ono što je sigurno jeste da znanje stranih jezika deci otvara vrata sveta i pruža brojne mogućnosti. Zato ne oklevajte, već uložite u budućnost svog deteta na pravi način.

Saznajte informacije o aktuelnom upisu na kurseve za decu klikom na:

ENGLESKI ZA DECU OD 3 DO 10

NEMAČKI ZA DECU OD 3 DO 10

Ukoliko ste zainteresovani za kurseve namenjene učenicima od V do VIII razreda kliknite na:

ENGLESKI ZA OSNOVCE

NEMAČKI ZA OSNOVCE

Pročitajte ostale tekstove iz naše BAZE ZNANJA